Peter Dreyer

Author's posts

Dortes historie fra lektiecafe mv. oktober 2020

Læs Dortes små historier under PENSIONISTER eller direkte Dortes-Gode-historier-oktober-2020.pdf

Smarte mundbind med logo

Da vores netværksmøde den 30. september er blevet udsat, kan vi ikke, som ellers planlagt, udlevere mundbind med foreningens logo. I stedet kan medlemmerne hente et mundbind hos Kirsten Christensen, Virumvej 101, 2830 Virum – men gerne efter nærmere aftale på 61695458, så det sikres, at der er nogen hjemme. Mundbindene er i øvrigt vaskbare.

Artikel i Det Grønne Område (DGO) uge 32, 2020

Den kan også findes på: DGO e-avis side 18. https://www.e-pages.dk/dgo/1231/

Foto fra Sommerfesten 2020

Se dem på INTRA under MEDLEMMER. Der er 2 filer. I ønskes en god sommer. Mange hilsener fra webmasteren

Så er vi på Facebook…

…med stemningsbilleder fra Sommerfesten. I Facebook skal du søge på “Pensionister i Skolen” og vælge gruppen. Derefter tryk på “Bliv medlem af gruppen” foruden at kigge på billederne. Ha’ en rigtig god sommer. Kh P

Frivilligcentret er åbent igen

se https://www.ltk-frivilligcenter.dk/

Netværksmøde feb. 2020 med indlæg af Mette Schmidt Olsen

Se referatet under INTRA/Referater og nogle stemningsfoto under INTRA/Medlemmer

Foreningens frivillige hjælp på skolerne suspenderes frem til sommerferien

Foreningens frivillige pensionister/medlemmer er pr. definition i risikogruppen og nogle af os har også et nært familiemedlem, der er i højrisikogruppen. Bestyrelsen i ”Pensionister i Skolen” har derfor besluttet at suspendere/framelde alle aftaler med skolerne om frivillig hjælp og støtte til elever og i klasser samt i SFO – frem til sommerferien 2020.

Interview med Dorte i magasinet Hendes Verden

Hendes Verden: Interview med Dorte Winther. Dorte har givet et interview til Hendes Verden, udgivet i denne uge (uge 14). Det kan ses via ovenstående link, eller under PENSIONISTER – Små historier Hendes Verden er et magasin blandt flere, der kan ses på ALT.dk

Læs Hennings historie om Sløjd og farlige maskiner

der resulterede i et sikkerhedskursus. Se den på hjemmesiden under PENSIONISTER